Om os

Om os

MVC-Data ApS er en dansk virksomhed, der udvikler innovative Bluetooth-baserede sikkerheds og velfærdsløsninger.
Vi har en bred kompetence i produktudvikling, test og produktion. Vi har udviklet en række unikke adgangskontrolsystemer kaldet AccessZone®. De er udstyret med den nyeste Bluetooth-teknologi med klassiske Bluetooth og Bluetooth 4.0 low energy. Det er bygget på MVC-Data Bluetooth reference platform.

 

Baggrund


Vi begyndte med udvikling af små software komponenter for andre firmaer i 2001. I 2004 begyndte vi at udvikle produkter på egen produktplatform - fra koncept til færdigt produkt. Vores seneste produkt er AccessZone - en serie af adgangskontrolsystemer. AccessZone® er et registreret varemærke.
MVC-Data blev grundlagt tilbage i 2001 af Michael Vinther Christensen. I 2008 blev MVC-Data ApS stiftet ved sammenlægning af MVC-Data og DTE-Data grundlagt af Peter B. Busk. I januar 2014 indtrådte Morten B. Kjær som partner.
Der er i dag 3 udviklingsingeniører og en sælger fast tilknyttet med mere end 40 års erfaring indenfor udvikling af indlejrede systemer software og hardware samt mere end 15 års erfaring indenfor PC programmering, web og database udvikling.
Efter behov samarbejder vi med højt uddannede konsulenter til løsning af specielle opgaver.
MVC-Data ApS har til huse i Nibe Erhvervspark, Skalhuse 5, 9240 Nibe.

Adresse:
Skalhuse 5
9240 Nibe
CVR nr.:31575370

Tlf: +45 30 65 49 01