GC770 - Maskinsikring / Persondetektering
Up

GC770 - Maskinsikring / Persondetektering

Dokumentation for Bluetooth adgangskontrolsystemer - AccessZone produkter i GC770 serien med PC konfiguration:

• GC770 bruger klassisk Bluetooth V2.1 og Bluetooth Low Energy V4.0 (Dual Mode), bruges med mobiltelefoner og vores Bluetooth Low Energy brikker GC110 og GC120

GC770 kan kombineres med andre systemer, eksempelvis GC630 efter behov i samme installation.

Den seneste version af PcManagement kan hentes fra PC Applikation menu.
Se venligst afsnit:
Diverse for hvordan man opsætter en Bluetooth eller LAN virtual COM port for kommunikation med PcManagement PC tool'et.

PcManagement Brugermanual

PcManagement Brugermanual (engelsk)

AccessZone - Remote brugermanual

AccessZone - Remote brugermanual (engelsk)

PcManagement PC Installation Manual

PcManagement PC Installation Manual (engelsk)

GC770 Series Installationsmanual

GC770 Series Installationsmanual (Serienumre fra 53000000 -)

GC770 Serien Boreskabalon (Boreskabalon for montering)

Powered by Phoca Download