PC Applikation

Du kan på denne side downloade den seneste AccessZone PC Software:

AccessZone® Control System

PcManagement™ Application Software

PcManagement™ Application Software kører på en PC med Microsoft Windows XP, Vista eller Windows 7/8. Microsoft .Net skal også være installeret.

Nedenstående releases indeholder den fulde version af PcManagement. En gyldig license nøgle kræves for korrekt system operation, men det kan også køre i demo mode (med en demo licens, se længere nede) uden GateController bokse for evaluerings formål.

Software pakken indeholder også AccessZone Firmware Upload applikationen, Microsoft .Net opdateringsapplikation og SQLite Database for 32-bit og 64-bit.

PC Installationsmanual og brugermanual kan findes her.
Bemærk! PC Installationsmanual og release note er også inkluderet i nedenstående downloads.

Se PcManagement User Manual (engelsk).

Seneste version:

• PcManagement, version 3.0.50 (ZIP-format) - Support for Windows 32-bit og 64-bit. Denne release har forbedret support for klienter og mulighed for at oprette lokationer (remote groups), som en GateController kan tilhøre.

Andre versioner:

• PcManagement, version 3.0.48 (ZIP-format) - Support for Windows 32-bit og 64-bit. Denne release har forbedret information for funktioner som "keep open" etc., support for CareZone funktioner som kritiske zoner og alarmer kan sendes som email og/eller SMS.

Nyt i PcManagement versioner 3.x.x:
Den nye version 3.x.x bruger en SQLite database i stedet for Access databasen (2.x.x). Version 3.x.x tilbyder også mulighed for at have flere aktive plantegninger, som kan placeres uafhængig af hovedvinduet. Der er også support for mange samtidige AccessZone Remote klienter, som gør at flere kan overvåge systemet på distancen og evt. åbne eller blokere en dør eller port.

Tidligere PcManagement versioner 2.x.x:
Den nye version 3.x.x bruger en SQLite database i stedet for Access databasen. Det betyder, at man ikke automatisk kan få allerede oprettede brugere overført, men de skal oprettes igen. Indstillingerne for allerede oprettede GateControllere'e bliver ikke berørt af opdateringen. Sidste version med Access database er version 2.2.2 - kontakt os, hvis du har brug for denne version.

PcManagement™ Demo Licens

Du kan hente en gratis demo licens for evaluering her (licens som PDF).
Du kan bruge "copy&past" for at indsætte licensen i programmet under menu "Help"->"License".

Licensen giver mulighed for at prøve brugeroverfladen til adgangskontrolsystemet AccessZone. Der laves simulering af op til 2 GateControllers (laver simuleret åbning af eksisterende COM porte på PC'en) og op til 5 brugere. Adgang gives tilfældigt til de oprettede brugere. Der tages ikke højde for tidsprofiler m.m. i simuleringen.

Hælp os - send os gerne en email Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. dit navn og en kort kommentar om, hvad du synes.

Microsoft .Net pakke

Download Microsoft .Net pakken her.