Remote klient

AccessZone®- Remote™

AccessZone - Remote™ Application Software kører på en PC med Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7/8. Microsoft .Net skal også være installeret. Software pakken indeholder også en .Net dll, som giver dig mulighed for at implementere din egen klient applikation. Kontakt os for adgang til kildekoden til denne applikation. Filerne er i ZIP format. AccessZone - Remote system overblik

AccessZone Remote Overview

Se AccessZone - Remote User Manual (engelsk).

Seneste version:

Andre versioner:

Sidste version for PcManagement 2.x.x er version 2.2.2 - kontakt os, hvis du har brug for denne version.